Μια παρέα δρομέων στο Παρίσι

Τον Απρίλιο επισκεύτηκα για πρώτη φορά το Παρίσι με αφορμή τον διεθνή μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Σε αντίθεση με τα ελληνικά δεδομένα που ο κλασσικός μαραθώνιος της Αθήνας μαζεύει μετά δυσκολίας 5000 δρομείς κι αυτό τα τελευταία χρόνια που έχει γίνει κάποια αναβάθμιση, το Παρίσι συγκεντρώνει κάθε χρόνο 30-40 χιλιάδες δρομείς. Ο αγώνας είναι μια πραγματική γιορτή με εκατοντάδες χιλιάδες θεατών που εμψυχώνουν τον κάθε αγωνιζόμενο, μουσικά συγκροτήματα στους δρόμους και άλλες εκδηλώσεις. Η παρέα μας περιλάμβανε έλληνες δρομείς από τον ΣΑΦΑΝΣ, τον σύλλογο αθλουμένων φίλων του άλσους Νέας Σμύρνης στον οποίο είμαι μέλος. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από όσα πρόλαβα να αποτυπώσω τις προηγούμενες μέρες της παραμονής μας αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμμία φωτογραφία την ίδια την ημέρα του αγώνα.

This entry was posted on Wednesday, May 12th, 2010 at 9:35 pm and is filed under Photo albums. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

One Response to “Μια παρέα δρομέων στο Παρίσι”

  1. GeorgeY says:

    Πανέμορφο το Παρίσι, σε ευχαριστώ που μας ταξιδεύεις με τις πολύ ωραίες φωτογραφίες σου, κάποια στιγμή θέλω να το δω κι εγώ ο ίδιος (ίσως όχι για να τρέξω και Μαραθώνιο).