Υψόμετρο μηδέν

Τώρα που ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, είναι μια καλή ευκαιρία να αναπολίσουμε λίγο το καλοκαίρι. Αποφάσισα επιτέλους να μοντάρω κάποιο υλικό που είχα τραβήξει σε μια καλοκαιρινή εξόρμιση για ψαροντούφεκο με τον αδελφό μου πέρσι τον Ιούλιο. Δυστυχώς δεν υπάρχουν υποβρύχια πλάνα γιατί δεν διαθέτουμε το αντίστοιχο housing, έτσι όλες οι εικόνες είναι τραβηγμένες στην επιφάνεια της θάλασσας εξού και ο τίτλος.
Ας θυμηθούμε λοιπόν τον ήλιο, τη θάλασσα, τα κύματα και τις υπέροχες καλοκαιρινές νύχτες σε ένα διήμερο ταξίδι στο νότιο Ευβοϊκό και ας αφήσουμε όλους τους άλλους να χαζοτσαλαβουτάνε στις συνοστισμένες από κόσμο παραλίες με τις ξαπλώστρες και τη δυνατή μουσική των παρακείμενων cafe-clubs που υπερκαλύπτει κάθε φυσικό καλοκαιρινό ήχο. Ψάρια δεν πιάσαμε, αλλά τι σημασία έχει…

This entry was posted on Friday, February 11th, 2011 at 6:41 pm and is filed under Movies. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

 

8 Responses to “Υψόμετρο μηδέν”

 1. George says:

  Κανένα ψαράκι δεν είδαμε ρε Κώστα, ούτε καμιά γοργόνα :-)

 2. admin says:

  Ψαράκια μικρά είχε πολλά αλλά δεν τα χτυπάμε, τα αφήνουμε να μεγαλώσουν. Μόνο που μετά πονηρεύουν και χάνονται στα βαθιά.
  Οι γοργόνες μου φαίνεται προτειμούν τα cafe-clubs 😉

 3. Theo says:

  Το τραπεζάκι πάντως το σούρουπο με θέα τη θάλασσα … τρέλα. Ουζάκια δεν είδα αλλά μου είστε της “υγιεινής …” τι να σας κάνω. Πάντως και του ιχθυοτροφείου καλά είναι ( για όποιον θυμάται ).

 4. Nikos says:

  Μπράβο Κωνσταντίνε. Την επόμενη φορά θα πιάσουμε και ψάρια και θα κάνουμε BBQ μαζί με τους φίλους μας…

 5. Gross says:

  Καλά ο ψηλέας φαίνεται ότι είναι καπετάνιος. Ο άλλος ο καράφλας ο Αλβανός, τί ρόλο βαράει; Του είπαν ότι θα παίξει σε ταινία και έβαλε το καλό του το κολάν;

 6. Ivan says:

  Μπράβο στα αδέλφια.
  κι άλλα τέτοια στο μέλλον!
  Για νά’ χουμε καλό ερώτημα, το ψάρεμα έγινε κοντά σε Πεταλιούς και το “ουζάκι” στο Νιμποριό????

 7. admin says:

  @Ivan: Βαγγέλη ήσουν και θα είσαι πάντοτε ο master της γεωγραφίας! Αναγνωρίζεις τα πάντα! Όντως είναι το Νιμποριό και τα νησάκια Βερδούγια, Στυρονήσι και Ελαφονήσι όλα κοντά στους Πεταλιούς.

 8. Nick says:

  παιδιά κάνατε μιά εξαιρετική εκδρομή και ανεβάσατε ένα υπέροχο βίντεο. Συγχαρητήρια, σας εύχομαι πάντα τέτοια.